Pojďme se podívat na základní informace o potravinách

07.04.2014 09:01

Pojďme se  PODÍVAT NA JEDNU ZE ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ O POTRAVINÁCH A JEJICH VLIVU NA NÁŠ ORGANISMUS .

Rakovinové buňky obsahují jedinečný biomarkerový enzym “CYP1B1″. Enzymy jsou bílkoviny, které katalyzují chemické reakce. “CYP1B1″ mění chemickou strukturu látky zvané “salvestrol”, která se nachází v mnoha druzích ovoce a zeleniny. Chemická reakce převede “salvestrol” do komponentu, který rakovinové buňky zabijí bez poškození těch zdravých.

“CYP1B1″ je tedy enzym, který je produkován pouze v rakovinových buňkách a reaguje se “salvestrolem”, který je přítomen v ovoci a zelenině, a tvoří tak látku, která působí pouze na rakovinové buňky”. Toto je velmi důležité zjištění, které zároveň objasňuje, proč je tak důležité pro osoby postižené rakovinovým onemocněním pít čisté šťávy z ovoce a zeleniny!!

Zároveň je důležité vědět, že “salvestrol” vzniká v rostlinách, které jsou samy napadené plísňovým onemocněním. Salvestrol je v podstatě produktem imunitního systému těchto rostlin. Salvestrol je přírodní ochranná látka, která se nachází v ovoci a zelenině. Je velmi úspěšná v boji proti plísňovým parazitům. Je zjištěno, že čím více je plísňové onemocnění v organismu rozšířeno, tím masivněji salvestrol proti danému parazitu působí.

Velmi velké množství této látky obsahují tyto plody těchto rostlin: jahody, borůvky, maliny, hroznové víno, černý rybíz, červený rybíz, ostružiny, brusinky, jablka, broskve, meruňky a dále brokolice, zelí, artyčok, červené a žluté papriky, avokádo, chřest a lilek.

 

Ale přesně toto nadnárodní zemědělské a farmaceutické korporace řízené globálním vládnoucím systémem velmi dobře vědí. A proto neváhají investovat obrovské peníze do následujících aktivit:

  1. Vyvíjejí a produkují chemické fungicidy, které zabíjejí plísně a houby, a zabraňují tak vzniku přirozené ochrany (salvestrolu) v rostlinách v reakci na plísňovou infekci. Salvestrol obsahují pouze plody, které nebyly ošetřeny chemickými fungicidy!!! Zapomeňte tedy na nákup ovoce a zeleniny v klasických obchodním řetězcích, kde je ovoce a zelenina pod režimem kontroly.
  2. Prakticky všechny fungicidy blokují produkci “CYP1B1″.

Proto, pokud budete jíst chemicky zpracované ovoce a zeleninu, tak bez potřebných pozitivních účinků.

 

Myslíte si, že se to všechno děje náhodou?

Podívejte se, jak všechny indicie do sebe přesně zapadají.

 

A ještě jedna důležitá informace na závěr

“Houby” a parazitické plísně se začínají množit - PŘEMNOŽOVAT v těle, když se člověk nachází v tzv. dlouhodobém oxidativním stresu.

Hlídejte si, prosím, svou acidobazickou rovnováhu v těle!!“

 

PŘIJĎTE SE PORADIT JAK NA TO 

 

 

Kontakt

MONIKA E Č E R O V Á - DOTYK Tehovská 25
Praha 10
100 00
monika.ecerova@hotmail.com